martes, 22 de febrero de 2011

HI HAVIA UNA VEGADA




EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA.


Títol: Hi havia una vegada

Autor: Marc Virgili Torrent

Lloc: Claustre de l’Hospital

C/ Hospital,2

Torroella de Montgrí

Dates: del 26 de febrer al 26 de març

Horari: tots els dies de 10 a 20 h

Inauguració: Dissabte,26 de febrer , a les 12'30 h.

Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí



Comentari de l’exposició:

Escoltar contes, quedar-se embadalit, sentir-s’hi identificat, emocionar-se amb les històries; o bé tenir una idea, imaginar una història, escriure-la, il·lustrar-la, editar-la, o explicar-la; aconseguir fer aparèixer personatges, objectes i aventures només amb l’art de la paraula... Tot això és possible gràcies a la màgia dels contes. I és que sense saber com, d’una manera o altra, des de l’escriptor, fins a l’il·lustrador, el venedor, el narrador i finalment els escoltacontes, tots queden encisats per aquesta màgia misteriosa que sempre comença igual: Hi havia una vegada...


Currículum:

Marc Virgili Torrent és un fotògraf català nascut a Sant Vicenç dels Horts amb una llarga experiència en el món de la fotografia de reportatge, de publicitat, industrial i d’espectacles. Es va graduar en Fotografia i Creació Digital a la UPC. Fotògraf inquiet i a la recerca de la formació constant ha realitzat un Postgrau de Fotoperiodisme a la UAB i tallers de fotografia de reportatge, un dels quals amb Tino Soriano. La seva fotografia busca, principalment, la discreció i la naturalitat oferint imatges espontànies. Els petits detalls, aquelles coses que passen normalment desapercebudes i una gran tècnica i consciència del joc de la llum, el fan ser un fotògraf amb un estil propi.


martes, 15 de febrero de 2011

SOL D'HIVERN. OMBRA D'ESTIU - EXPO




SOL D'HIVERN. OMBRA D'ESTIU

EXPOSICIÓ

Recull d'imatges i poemdes de Joan Maragall.

Lloc: Sala d'Exposicions del Consell Municipal de l'Estartit
(C. del Port, 25 L'Estartit 17258 - Dll - Dv: 9:30 a 14:00)

Del 11 de febrer al 13 de març del 2011

El divendres dia 11 de febrer es va inaugurar l'exposició amb la presència de les autoritats locals i una trentena d'assistents.