lunes, 29 de noviembre de 2010

RURAL





EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA.

Títol: "Rural"
Autor: Dani Salvà
Lloc: Claustre de l’Hospital
C/ Hospital,2
Torroella de Montgrí
Dates: de l'1 de desembre fins l' 1 de gener de 2011
Horari: tots els dies de 10 a 20 h
Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí
Inauguració: diumege, 12 de desembre de 2010, a les 13h




Dani Salvà


Mestre i fotògraf resident a l ´Empordà. Entro en  el món de la fotografia arrel d´un viatge per les valls del Khumbu, al Nepal l´any 2001. Aquest descobriment personal del  continent asiàtic m´ha portat a fer altres viatges per l´Àsia, en zones com l´Himàlaia indi, l´Àsia central, la Xina i Mongòlia. Tot i que en els meus inicis vaig utilitzar la tècnica analògica, ràpidament em vaig passar al digital. Practico la fotografia documental i de viatges i he rebut formació dels prestigiosos fotògrafs Tino Soriano, Navia i Pep Bonet.  




L´exposició “Rural” forma part d´un ampli projecte fotogràfic dedicat al món de la pagesia. Algunes de les feines que apareixen en aquesta exposició encara es continuen fent tal com s´han fet sempre mentre que d´altres ja es troben desaparegudes i únicament es realitzen per ensenyar-ho a les noves generacions en moments concrets de l´any, com és el cas de la carbonera i la sega de Sant Climent de Peralta i la plantada d´arròs de Pals.
La majoria de les imatges s´han fet a l´Empordà a excepció de les de la transhumància dels mulats d´Espinavell, al Ripollès.


No hay comentarios:

Publicar un comentario