lunes, 3 de septiembre de 2012

Sabem que de nit somia de Laia Moreto

  -->
EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE LA BECA GUANYADORA DEL 2011

Títol: Sabem que de nit somia
Autor: Laia Moreto
Lloc: Claustre de l’Hospital
C/ Hospital,2
Torroella de Montgrí
Dates: de l' 1 al 29 de setembre de 2012
Horari: tots els dies de 10 a 20 h
Inauguració: dissabte,1 de setembre a les 13 h.
Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí







Ressenya sobre el treball:

Amb “Sabem que de nit somia”, Laia Moreto Alvarado ha combinat el llenguatge fotogràfic per acostar la realitat social des de la ficció, per tal d´induir l´espectador cap a la percepció d´una nena pluridiscapacitada. Partint d´un document real com el retrat de la nena en una sessió terapèutica de llum blava, l’autora ha traduit aquest estímul cromàtic des de l`estètica i la imaginació per tal que l´espectador pugui entrar en el seu espai emocional; en el món d`una nena a la qual  li és pràcticament impossible comunicar-se amb el seu entorn.


Trajectòria:

Laia Moreto Alvarado ha anat creant al llarg dels últims anys dos camins de creació paral.lels: amb l´Escultura i la Fotografia en blanc i negre ens mostra la seva vessant més intimista, mentre que amb la Fotografia en color s´acosta a realitats més contemporànies i socials.
Seleccionada i premiada en divereses convocatòries de prestigi, Laia Moreto Alvarado té obra al fons artístic de la UNESCO,i  a les galeries Kowasa i Via2.
Va formar part dels Visionats EMERGENT-FUNDACIÓ SORIGUÉ en el Festival Internacional de Fotografia i Arts Visuals “Emergent Lleida el 2010”, i va participar  a l´Artmar del Museu Marítim de Barcelona (2005) , a la  Biennal d´Arts Plàstiques de Pamplona (2003)  i al Visa Pour l´Image, a Perpinyà (2002).

No hay comentarios:

Publicar un comentario