viernes, 30 de junio de 2017

PETIS MONS, DE CESC NOGUERA



EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA 

Títol: PETITS MONS
Autor: Cesc Noguera Busquets
Lloc: Claustre de l’Hospital
C/ Hospital,2
Torroella de Montgrí
Dates: de l'1 al 29 de juliol de 2017
Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí


PETITS MONS és un recull d’imatges de natura realitzades amb les tècniques de la fotografia macro i la fotografia d’aproximació, en les quals s’ha volgut captar moments que la natura ens ofereix constantment. En aquesta mostra s’han combinat imatges de flora i d’altres amb petits essers vius, que ens podem trobar tot caminat per l’entorn natural o en el mateix pati de casa.

En algunes de les imatges s’hi veu la manera personal de l’autor de donar una visó mes extracta, jugant amb les tècniques d’enfoc i d’aproximació respecte a l’objecte fotografiat; i en altres la composició s’aconsegueix jugant només amb l’enquadrament.

El projecte de PETITS MONS va començar fa aproximadament dos anys, a partir de l’experimentació amb dues òptiques diferents. Les òptiques utilitzades han sigut un macro 60 mm f2,8 i un zoom 40/150 f2,8

Ressenya.: Els meus orígens comencen a finals dels 90 amb el disseny industrial a Arbùcies, i el 2003 començo a fixar-me en la fotografia. Des de les hores, he anat entrant en diferents temàtiques de manera autodidàctica i fen alguns cursos i tallers. És el 2013 quan decideixo entrar en el mon de la fotografia a nivell professional i em poso a estudiar fotografia professional al Cef de Palma.  Actualment estic dins d'aquest mon col·laborant amb una de les empreses de material fotogràfic mes important a nivell nacional, i donant tallers, cursos de fotografia, i col·laborant amb una de les marques capdavanteres en el mon de la fotografia.

Tal i com resumeixo en una de les cites que recullo en la meva web de fotografia: "Un es converteix en fotògraf quan ha superat les preocupacions de l'aprenentatge i en les seves mans la càmera es converteix en una extensió d'un mateix. Llavors comença la creativitat (Carl Mydans)”; aquest moment de l’aprenentatge, al costat de grans fotògrafs , com l’arbucienc Josep Guiolà, ja l’he superat i aquesta exposició n’és una bona mostra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario