miércoles, 26 de diciembre de 2018

DIAMBA, D'ANNA BATALLA.



EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA 

Títol: DIAMBA
Autors: Anna Batalla
Dates: del 2 al 31 de gener de 2019

Lloc: Claustre de l’Hospital
C/ Hospital,2
Torroella de Montgrí

Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí

DIAMBA
El privilegi de ser infants, d’estar en el principi de la nostra vida, permet que la nostra mirada al món sigui neta, i tenim aquella força que ens fa de motor per relacionar-nos amb l’impuls de vida d’una forma realment directa i especial.
Aquest és el moment important i vital de la Diamba. Als nou anys, encara som nens però els canvis s’acosten imparables. Interiorment, intuïm la nostra transformació imminent en púbers, però alhora encara vivim en el món sensible dels infants.
L’entorn salvatge i verge en el qual viu aquesta nena, conviu amb tot allò que la família necessita per fer possible i pràctica la seva vida.
La seva filosofia de vida és la humilitat. Cal tenir el necessari però prescindir d’allò que no ho és.
La Diamba i els seus, han establert una relació de respecte i amor al planeta que es manifesta en cada un dels seus actes, tot allò que existeix de forma natural és sagrat i com a tal ha de tractar-se.

Maria de Santfores

Anna Batalla
Igualada, 1979
Formada a l’IEFC, s’especialitza en fotografia documental. Ha exposat al VisaOFF de Perpinyà, amb la exposició colectiva “6 vides” premiada amb la menció especial del jurat “VISA por l’image”, al Photogenic Festival a l’apartat “the very best of”, a Foto Colectania (El Projector), a la Galeria Tigomigo (Sense límits) i a la Mostra de Creadors de Barcelona. La seva inquietud social es centra a captar l’ànima de les persones en la seva íntima transició vivencial.
Website: www.annabatallaphoto.com
Instagram: @anna_batalla

No hay comentarios:

Publicar un comentario