sábado, 31 de enero de 2009

EXPO CLAUSTRE - Jo sóc

Títol: Jo sóc
Autor: Juli de Luna
Lloc: Claustre de l’Hospital
C/ Hospital,2
Torroella de Montgrí
Dates: de l’1 al 25 de febrer de 2009
Inauguració: diumenge,1 de febrer de 2009 , a les 13 hores
Horari: tots els dies de 10 a 20 h

Juli de Luna

"De formació enginyer tècnic industrial, Juli de Luna (Barcelona 1979) es comença a interesar per la fotografia documental l'any 2006, arrel d'uns cursets d'estiu. L'any 2007 i 2008 cursa postgraus de Documentalisme Gràfic i Assaig fotogràfic a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) complementant-los amb tallers de fotoperiodisme a Gijón i Barcelona.
Paral·lelament, a principis de 2008 guanya la beca Fotografía i Societat amb el projecte Jo Sóc, sobre paràlisi cerebral, el qual l'exposa durant un mes al CCJP de El Prat del Llobregat.
Actualment segueix desenvolupant el projecte Jo Sóc alhora que treballa en altres projectes fotogràfics".

JO SÓC
Jo Sóc és un projecte fotogràfic de fons, un reportatge iniciat fa set onze mesos on l’autor mira de desgranar els aspectes més íntims de la vida de les persones amb Paràlisi Cerebral sota un punt de vista principalment documental. Encara en desenvolupament, el projecte Jo Sóc és un tren que viatja per diversos àmbits visuals i te parada, entre d’altres, en l’ajuda que els mecanismes socials exerceixen sobre aquest col·lectiu, i en el dia a dia més íntim i personal d’aquestes persones.
Carregat de contingut emocional, Jo Sóc reflexa rostres d’alegria, rostres de tristesa, rostres de coratge, rostres de pànic i desprèn, en definitiva les ganes de viure d’aquestes persones.
BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

No hay comentarios:

Publicar un comentario