domingo, 3 de enero de 2010

Fotografies de muntanya i paisatge




EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA.

Títol: Fotografies de muntanya i paisatge
Autor: Raul Comino Caballero
Lloc: Claustre de l’Hospital
C/ Hospital,2
Torroella de Montgrí
Dates: del 4 al 31 de gener de 2010
Horari: tots els dies de 10 a 20 h
Inauguració: dissabte,9 de gener, a les 12h

Fotografies de Muntanya i Paisatge

Aquestes fotografies son un recull dels millors moments viscuts a la muntanya, sobretot als Pirineus, des de les meves primeres fotos, que eren només per al record personal fins al punt de sentir la necessitat de portat sempre a sobre la càmera, per captar i expressar les meves sensacions de muntanya gràcies a la fotografia.



El tema més fàcil de fer a muntanya és el paisatge, i per això la majoria de fotos d’aquesta exposició tracten aquest tema, però també m’agrada unir muntanya i persones, donant així el punt de referència a les fotografies i que tothom es pugui sentir identificat d’una manera o altre, sigui perquè ha estat al mateix lloc de la foto o perquè també te de vegades aquella sensació fugaç que et diu "això quedaria molt be amb una foto".

Raúl Comino Caballero

Fotògraf aficionat i autodidacta, s’introdueix en el món de la fotografia coincidint amb les primeres sortides a muntanya, d’aquí que el tema principal i més treballat sigui el paisatge i les relacions home-muntanya.

Participa varies vegades en concursos com el trofeu Montbarbat i el Temps de flors de Girona, quedant com a finalista.

Guanyador del primer premi al concurs de fotografia "La Muntanya" de l’any 2007 de l’agrupació excursionista de Granollers.

Treballa com a fotògraf en l’organització de multitud de competicions d’esports d’aventura, a nivell català, espanyol i fins i tot mundial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario