sábado, 25 de julio de 2015

LOOKING FOR DETAILS, DE CESC NOGUERA

 
 


EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Títol: Looking for details    
Autor: Cesc Noguera Busquets
Lloc: Claustre de l’Hospital
         C/ Hospital,2
        Torroella de Montgrí
Dates: del 2 al 31 de juliol de 2015
Horari: tots els dies de 10 a 19'30 h
Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí

LOOKING FOR DETAILS

LOOKING FOR DETAILS resumeix, en una quinzena de fotografies, el  procés d'aprenentatge en la fotografia d'estudi. Aquestes imatges presenten el treball fotogràfic del cos femení, remarcant les composicions formals i el joc d'equilibris dels detalls.

Ressenya.: Els meus orígens comencen a finals dels 90 amb el disseny industrial a Arbùcies, i el 2003 començo a fixar-me en la fotografia. Des de les hores, he anat entrant en diferents temàtiques de manera autodidàctica i fen alguns cursos i tallers. És el 2013 quan decideixo entrar en el mon de la fotografia a nivell professional i em poso a estudiar fotografia professional al Cef de Palma.  Actualment estic dins d'aquest mon col·laborant amb una de les empreses de material fotogràfic mes important a nivell nacional, i donant tallers, cursos de fotografia, i col·laborant amb una de les marques capdavanteres en el mon de la fotografia.

Tal i com resumeixo en una de les cites que recullo en la meva web de fotografia: "Un es converteix en fotògraf quan ha superat les preocupacions de l'aprenentatge i en les seves mans la càmera es converteix en una extensió d'un mateix. Llavors comença la creativitat (Carl Mydans)”; aquest moment de l’aprenentatge, al costat de grans fotògrafs, com l’arbucienc Josep Guiolà, ja l’he superat i aquesta exposició n’és una bona mostra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario