viernes, 1 de julio de 2016

RASTRES, DE JORDI COMAS


EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Títol:           Rastres
Autor:         Jordi Comas
Dates:         De l'1 al 30 de juliol de 2016
Horari:         de 9 a 15 h. I de 18 a 20'30 h
Lloc:            Claustre de l'Hospital de Torroella de Montgrí
                   C/ Hospital,2
Inauguració: dissabte, 2 de juliol a les 12'30
Organitza:    Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí

                   Exposició de la beca guanyadora del 2015
Títol:            Rastres

Rastres és un treball documental i intimista d’un paisatge on la climatologia exerceix una forta presència i influència. La boira actua de vel natural descontextualitzant els objectes que hi apareixen i atorgant-los la categoria d’Objet trouvé.
Els llocs de Rastres són espais oberts, difícils d’identificar, no-llocs. Zones perifèriques de la ciutat, polígons industrials, carreteres secundaries, zones agrícoles residuals,...Sempre són paisatge amb rastres de la presència humana, en forma d’objectes, urbanitzacions inacabades, elements abandonats, que ens parlen del lloc i la seva ocupació.
Les imatges resultants, distants i fredes, responen a una volguda actitud contemplativa sense defugir una reflexió sobre la contemporaneïtat i els paisatges on vivim.
Què apareix quan la boira desapareix?


Jordi Comas Mora


Autodidacta, potencia la fotografia com llenguatge artístic des de 2010, realitzant tallers amb Chema Madoz i Manel Esclusa.
Ha estat premiat a Photoactitudes-La fàbrica (Madrid) 2011, certamen CuVic per la capitalitat de la cultura catalana 2016 i seleccionat a Descubrimientos Photoespaña 2014 i a la XIV Biennal internacional de fotografia de Córdoba 2015.
Ha exposat a la V Biennal de fotografia de Vic, el Festival Mirades de Torroella de Montgrí (Girona), al Present Art contemporary de Milan, la galería “la salita” de Gijón, el Casino de Vic, el Festival Fine-art 2015 d’Igualada, la Galeria El Carme de Vic i la Fundación Antonio Gala de Córdoba i a la XII Biennal de fotografia internacional d’Olot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario