jueves, 2 de septiembre de 2010

GIRONYADES - REFLEXES DE GIRONA CAP PER AVALLEXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA.

Títol: Gironyades
Autor: Quim Cànoves / Lola Ortega
Lloc: Claustre de l’Hospital
C/ Hospital,2
Torroella de Montgrí
Dates: de l’1de setembre al 2 d’octubre de 2010
Horari: tots els dies de 10 a 20 h
Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de MontgríGIRONYADES - REFLEXES DE GIRONA CAP PER AVALL

Aquest recull de fotografies està format pel que n’hem volgut anomenar “gironyades”, imatges invertides dels reflexes a l’Onyar de les cases, ponts, finestres, baranes, roba estesa, campanars...de la Girona que s’emmiralla en el seu riu. Imatges sotmeses als capricis de la llum, però també al cabal i la fluïdesa de l’aigua, i del vent que, arrissant la seva superfície, modula les formes i la nitidesa dels detalls. Voldríem documentar només els reflexes movedissos, i amb la seva fugacitat deslligar-los per un moment de la immobilitat dels originals, i tot seguit invertir-los justament per a veure’ls del dret.
Algunes estan acompanyades d’uns haikus, reflexes sentimentals d’una infància-joventut viscuda ran de riu.


Lola Ortega: nascuda a Montoro (Còrdova ) el 1957. Juntament amb la seva família es va instal·lar a Girona quan tenia 6 anys, en un carrer, avui inexistent, a la vora de l’Onyar. Está vinculada al mon del comerç gironí . Amant de la poesia , escriu des de molt jove. Coautora de la recent publicaciò “Gironyades”, on hi aporta els haikus.


Quim Cànoves: nascut a Girona el 1954, és metge de família i gran aficionat a la fotografia. Ha obtingut diversos guardons en concursos fotogràfics, participat en exposicions col·lectives i individuals i és coautor dels llibres “ Formentera-El bes de les ones” i “Gironyades”

No hay comentarios:

Publicar un comentario