miércoles, 27 de enero de 2016

NU, EN COS I ÀNIMA, DE 3 PEUS FOTOGRAFIA




EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Títol:     Nu, en cos i ànima
Autor:   “3peus fotografia”
             Jordi Ramisa, Robert de la Cruz i Pere Artigas
Lloc:     Claustre de l’Hospital
             C/ Hospital,2
             Torroella de Montgrí
Dates:   del 30 de gener al 28 de febrer de 2016

Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí

Explicació i motivacions:

La inquietud que ens ha motivat per a l’execució d’aquest projecte s’ha basat en la voluntat de crear un diàleg entre el cos nu d’una persona i el paisatge, tan urbà com natural que l’envolta. Hem intentat crear imatges en les que el cos i l’entorn harmonitzin amb la voluntat de rellevar la naturalitat de l’ésser humà, tants cops perduda.

Antecedents de l’autor:

“3peus fotografia” som tres fotògrafs, Jordi Ramisa, Robert de la Cruz i Pere Artigas de Calella de Palafrugell, Begur i Sant Feliu de Guíxols, molt vinculats a la població de Palafrugell i al Baix Empordà. Compartim des de fa més de sis anys la passió per la fotografia que vivim de manera col·lectiva, compartint projectes, viatges, inquietuds, decepcions i experiències, tant artístiques com personals.  

Comentaris:

Aquest projecte s’ha anat transformant, ell sol, des que el vam iniciar. Inicialment pretenia mostrar un estat de crisi personal, enfrontant una persona despullada amb la seva realitat; mica en mica, però, a base de fer proves, assajos i errors, hem anat veient que prenia molta més potència i caràcter la simple relació del cos humà amb la resta del món. A partir d’aquí ens ha mogut la voluntat de crear unes imatges estèticament estimulants, en les que el cos i l’exterior competeixin amb equilibri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario