viernes, 29 de enero de 2016

PROPERES ACTIVITATS


Us deixem un llistat de les activitats que son organitzades per als propers dies. Tan socis com no socis que vulgueu conèixer millor l'associació hi sou benvinguts.
 
Divendres, 29 de Gener, a les 20 h a la Capella de Sant Antoni (plaça de la Vila): inauguració de la exposició fotogràfica de Vicenç Rovira "L'home, amic dels animals?", col·laboració entre la nostra associació i la protectora d'animals.


Dissabte 30 de Gener a les 19:30, a la Fundació Vila Casas (C/ de l'Església, 10): visita a la inaguració de l'exposició dels treballs "L'artista del fons: naus" i "Pell i ombra", de Manel Esclusa, i "Punt de vista", d'Eugeni Prieto.
 
Dimecres 3 de Febrer: inici del curs de fotografia de 2on nivell. Si hi estàs interessat, consulta la entrada del blog més avall, si us plau.
 
Divendres 5 de Febrer a les 19h, al Consell Municipal de l'Estartit (C/Port, 25): inauguració de la exposició col·lectiva "Reflexos", dels membres de l'associació.
 
Dissabte 6 de Febrer: inici del curs de Lightroom. Si hi estàs interessat, consulta l'entrada al blog mes avall.
 
Diumenge 7 de Febrer: sortida fotogràfica als carnavals de l'Escala: ens trobarem a les 10:30 a l'aparcament del CAP de Torroella de Montgrí, per anar a fer fotos del carnaval de l'Escala.
 
Dissabte 13 de Gener: sortida per visitar l'exposició "Lladres d'ànimes. Rostrs, cossos i mirades imprescindibles", a les Bernardes de Salt: fins el 26 de Febrer es pot visitar aquesta exposició procedent de una col·lecció privada, en que s'hi poden veure les obres de pioners de la fotografia documental:  Walker Evans, Dorotea Lange, Theodor Jung, i altres, així com de grans autors catalans i foranis (Català-Roca, Fontcoberta, Richard Avedon, Man Ray,...). Per tal de veure-la hem organitzat una sortida pel dissabte dia 13 de febrer. Hora de trobada a les 10h a l'aparcament del CAP.
Si voleu fer una mirada amb mes detall del contingut de la exposició, podeu fer-ho aquí http://bernardes.cat/events/lladres-danimes-rostres-cossos-i-mirades-imprescindibles/
Us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario